VISIONS OF ATLANTIS VÁNOČNÍ SOUTĚŽ 2011 – PRAVIDLA A DETAILY! DŮLEŽITÉ! DŮLEŽITÉ!

01.12.2011, Zdebra

Visions of Atlantis na Facebooku vyhlásili soutěž. Pravidla si můžete přečíst níže.

Zde jsou pravidla a další detaily pro první vánoční Visions of Atlantis soutěž, kde naši fanoušci a následovníci vyhrají příjemné vánoční dárky, když se zúčastní!! TAK SI PROSÍM PŘEČTĚTE PEČLIVĚ TYTO JEDNODUCHÉ INSTRUKCE!!!!

  1. Soutěž bude trvat tři týdny
  2. V prvním týdnu ráno tu bude status s krátkou zprávou (Od 1. prosince do 3. Prosince)
  3. Sdílejte ORIGINÁLNÍ status PŘÍMO z naší stránky na VAŠI VLASTNÍ zeď (takže máme šanci zkontrolovat, kdo to sdílel, opětovné sdílení není povoleno, což je nemožné pro nás zhodnotit tato sdílení, tak prosím přímo z VoA stránky!!!)
  4. Každý den se vracejte na naši stránku a sdílejte NOVÝ status pro den 2, den 3 na vaší zeď, TAK, V PRVNÍM TÝDNU MUSÍTE KLIKNOUT NA SDÍLEJÍCÍ ODKAZ 3 DNY PO SOBĚ
  5. Všichni, kdo sdílí status alespoň JEDNOU KAŽDÝ DEN PŘÍMO NA SVOU ZEĎ Z NAŠÍ STRÁNKY, může snadno vyhrát cenu za první týden, kterou je kopie (zkusíme to podepsat každým členem skupiny) EP Maria Magdalena PLUS 3 podepsaná trsátka Crise Tiana PLUS Visions of Atlantis tričko.

Samozřejmě napíšeme všechna jména, kdo to sdílel po celou dobu a bude vybráno JEDNO JMÉNO KAŽDÝ TÝDEN!!!

V DRUHÉM TÝDNU (od 8. do 11. prosince) A V TŘETÍM TÝDNU (od 15. do 19. prosince) TATO PRAVIDLA ZŮSTÁVAJÍ STEJNÁ, JEN MUSÍTE SDÍLET ODLIŠNÉ STATUSY V DOBĚ 4 DNŮ 2. TÝDEN A V DOBĚ 5 DNŮ V 3. TÝDNU, ABYSTE AUTOMATICKY BYLI SOUČÁSTÍ SOUTĚŽE!!!

Ceny pro druhý týden bude poukaz na 25 € na VoA FB-Merch-Shop plus kopie našeho posledního alba Delta.

CENY PRO TŘETÍ TÝDEN BUDOU VELMI SPECIÁLNÍ a budou obsahovat některé pěkné věci, které si nemůžete koupit v žádném obchodě na světě, ale tohle je zatím malé tajemství, více se dozvíte v týdnu 3, TAK CHYŤTE SVOU ŠANCI!!!!

DETAILY:

1) Týdenní vítězové budou kontaktováni přímo na FB přes soukromou zprávu, zveřejněni A sdíleni na naši oficiální stránce právě před Vánoci, když celá soutěž skončí!

2) Ceny budou doručeny v rámci EU zdarma, doručení je možné celosvětově na vlastní náklady pro ty, kdo se účastní mimo EU!!! Všechny ceny budou doručeny po Vánocích, podrobnosti pro vítěze sledujte přes zprávu pro informace o adrese a více!!!

Vaše VoA rodina :-)

Pravidla v angličtině