VISIONS OF ATLANTIS Facebook-Blog # 3 NOVINKY NOVINKY NOVINKY

18.11.2011, Zdebra

Překlad blogu z facebooku:

Drazí fanoušci a následovatelé Visions of Atlantis,

Dnes můžeme odhalit něco z novinek a informací, o kterých jsme vás informovali před pár dny.

První ze všech: Ještě jednou velké díky všem, kteří si koupili naše EP „Maria Magdalena“ jako CD nebo legálním stažením! Je to skvělé vidět vaši lásku a přijetí naší práce! Prosíme, jen tak dál!!!

Také kvůli této pozitivní energii proudící kolem nás všech jsme pracovali dokonce tvrději na nových písních pro následující album ;-)

Poslední dny (a pro jistotu také ty další) jsou Dny stříhání, přearanžování, změn některých částí textů a mnohem víc mixováno s přednahrávkama a znovu přearanžování pro celý materiál, který jsme shromáždili dohromady pro naše další a páté Album!

Ale vlastně (a toto je skvělá věc) jsme připraveni: Můžeme vám říct, že PSANÍ TEXTŮ PRO DALŠÍ ALBUM JE HOTOVÉ a jsme připraveni tvrdě pracovat na kompletní předprodukci (vokálové linky, harmonie, kytary, konečné aranže pro studio a další)

Tak jaký je teď plán? Dobře, budeme zpracovávat každý jednotlivý nástroj, stejně tak to bude s orchestracemi, které budou připravené a na začátku roku (Leden/Únor/Březen) vstoupíme do studia pro nahrávky Alba č. 5!!!

Celosvětové vydání může být očekáváno v létě 2012!!!

Po dobu nahrávání vám poskytneme oficiální deník ze studia, který bude publikován našim mediálním partnerem (více se dozvíte včas!) a jistě na našich oficiálích stránkách, nahrajeme tuny materiálů na náš oficiální youtube kanál, kde můžete nahlédnout do naší práce na novém albu Visions of Atlantis a mnoho dalšího.

Tak, jistě nebudou žádné živé aktivity během příštích měsíců… Dobře, buďte trpěliví, než budeme mít také něco k odhalení k tomuto tématu dřív nebo později… ;-)

Co dalšího? 2. prosince začne soutěž a krátce vám představíme výhry a co pro to udělat: (Poznámka: Ceny budou dodávané po Evropské Unii zdarma, účastníci mimo EU si všimnou, že mohou odmítnout cenu, jestli vyhrají a nechtějí platit za dodání a my znovu vybereme další!!)

PRAVIDLA (budou znovu zveřejněná před začátkem soutěže!!!)

  1. Zveřejníme každý den na Facebooku status speciálně k soutěži a všichni jej musí sdílet přímo na svou vlastní zeď! Nejdůležitější věcí je, že to musíte sdílet přímo z naší stránky, takže můžeme vidět, kdo to sdílel!
  2. Zaregistrujeme všechny, kdo to sdílel a zapíšeme si jejich jména.
  3. Každý týden bude jedna speciální cena k výhře! A každý týden musíte sdílet naše aktualizace krátce po té (první týden 3 dny, druhý týden 5 dní a všichni, kteří se účastní ve sdílení poslední týden po 7 dní, budou mít šanci k výhře něčeho opravdu raritního a speciálního, ale více informací později!!!)
  4. Všichni, kteří budou sdílet aktualizace pro požadované období, se automaticky účastní v soutěžia zapíšeme si jejich jména každý týden!

TAK, PRAVIDLA JSOU JEDNODUCHÁ A DOUFÁME, ŽE BUDETE „LAJKOVAT“, ALE VELMI SPECIÁLNÍ CENY JSOU PŘIPRAVENÉ!

Dobře, myslím, že je čas k práci na nových písních a všichni doufáme, že vaše podpora VoA bude v roce 2012 ještě větší a prozatím není nic dalšího co říct.

Zůstaňte naladěni, zůstaňte nadšení a očekávejte skvělý rok 2012 ve světě VoA-rodiny!!!

Rock on!!!

jak dobře vypadající a příjemná kapela ;-)

Originál v angličtině

Překlad: Zdebra