Visions of Atlantis FB-Blog #1

03.08.2011, Zdebra

Ahoj hoši a děvčata! Tady je Martin (VoA klávesy) a píšu vám, a odteď já (nebo jiný člen skupiny) čas od času napíšu pár řádků, abych vám aktualizoval nějaké VoA související věci ve více než jen pár slov jako oficiální oznámení na našich stránkách.

Poslední měsíce byly velmi vzrušující pro naši skupinu a zdá se, že jsme opět po delší době vstali z mrtvých, a dokázali jsme, že jsme schopni tuto výzvu přijmout. Velmi, velmi cool turné, které se konalo na začátku roku 2011 s našimi přáteli z Rhapsody of Fire a Vexillum, od té doby víc a víc již nezapomenutelné jsou koncerty, které jsme hráli. Můj osobní zlatý hřeb tohoto roku byl festival Masters of Rock v České republice, mimo jiné show, které byly prostě skvělé a nezapomenutelné pro každého ve skupině. A teď jsme připraveni otřást poprvé Wacken Open Air a také jsme připraveni hrát v září naši první show v Africe, co více jsem si mohl přát? Ale byly na obloze i nějaké mraky, které dva týdny zpátky vedly k rozkolu s Mariem Lochertem, ale v této skupině vždycky sdílíme názor, že sranda musí být, rodina a přátelství a toto jsou VoA a to, o čem VoA byli a tak není čeho litovat, bez hněvu, jen vzpomínky jak bylo tolik vstupů a opuštění této skupiny v průběhu let.

V mnoha rozhovorech, které jsem poskytoval v minulých měsících, se často vyskytovala ta samá otázka: Proč Visions of Atlantis mění členy tak často? A já jsem vždycky řekl, že si myslím, že každý má odlišné priority v životě a nikdo by neměl být nucen dělat věci, které 120% nechtějí dělat a jestli není 120% láska k druhu hudby, k druhu práce nebo k druhu vztahu k ostatním, myslím, že už je pro všechny čas na změnu. Teď zbývající členové Visions of Atlantis jsou (a někteří již po mnoho let) opravdová rodina vždy dávající všechno ostatním a s tímto prvním FB blogem chci také mít možnost poděkovat těmto lidem, z mé strany jako klávesák a textař, za poslední roky a za čest k práci s nimi. Není to samozřejmé, že můžete „použít“ (nebo zneužít, haha) hlas ženy zvané Maxi Nil nebo zpěváka jako Mario Plank pro vaše kompozice.

Těšíme se na sobotní show na Wacken Open Air festivalu, a já vám jen můžu doporučit náš nový Youtube kanál, kde vám zkusíme nabídnout nějakou zábavu a možná užitečné věci, aby byl ještě bližší kontakt s fanoušky, kterým za ta léta hodně dlužíme.

Další řádky budou brzy, vždy je o čem si popovídat a mnoho věcí je na své cestě další týdny a měsíce, ale o tom až příště.

Všechno nejlepší, Martin (VoA klávesy)